Pozývame Vás na konferenciu člena SLOVCA, Highgate Group zameranú na zamestnanecké akcie a opcie, ktorá sa bude konať v Hub Hub, Twin City C, Mlynské nivy 16, Bratislave.

O konferencii

Plány vydávania zamestnaneckých akcií a podielov (ESOP) sa stali bežnou praxou v slovenských firmách, nielen v startupoch, ale aj vo väčších a ziskových spoločnostiach. Táto popularita je dôsledkom nízkej miery nezamestnanosti a intenzívneho boja o kvalifikovaných zamestnancov na trhu práce. Ponúkanie podielov na firme sa často stáva kľúčovou podmienkou nielen pre manažérske pozície.

Cieľom konferencie, ktorá je zameraná výhradne na ESOP, je poskytnúť zrozumiteľný prehľad o najlepších postupoch pri implementácii týchto štruktúr a zamerať sa na ekonomické a psychologické aspekty v rámci firmy, ako aj na právne a daňové aspekty (daňovú optimalizáciu).

Konferencia si kladie za cieľ poskytnúť komplexný a praktický pohľad na rôzne spôsoby, ako zamestnanci a kontraktori môžu participovať na ziskoch, tržbách a predaji spoločností. Spíkri sa budú zaoberať otázkami ako riešiť situácie s "bad leavers" a "good leavers", ako zabezpečiť právne aspekty pre majiteľov firiem, a tiež sa pozrie na súčasný stav a najlepšie postupy v slovenských firmách. Okrem toho sa bude diskutovať o očakávaniach a trendoch zo zahraničia.

Na tejto konferencii by mali účastníci získať plný a praktický prehľad o tom, ako implementovať a využívať participáciu zamestnancov a kontraktorov na úspechu a raste spoločností. Bude sa tu diskutovať o najlepších postupoch a aktuálnych trendoch, aby sme mohli lepšie porozumieť tejto téme a získať užitočné nástroje pre naše firmy.

Registráciu na podujatie nájdete TU.