Naši partneri z Wolves Summit sa s radosťou podelia o novinky o ich nadchádzajúcom podujatí! Alpha Wolves, ktoré sa má konať v Londýne od 8. do 9. marca 2023, je dvojdňové fórum plné zaujímavých rozhovorov, kurátorských diskusií za okrúhlym stolom a príležitosťou pre startupy zo strednej a východnej Európy a medzinárodní LP a GP zapojiť sa do ľudí, ktorí vedú zmeny startupového ekosystému v Spojenom kráľovstve.

Podujatie je exkluzívnym fórom pre spoločnosti v rastovej fáze, ktoré spolupracujú s rizikovým a rastovým kapitálom s cieľom dosiahnuť rozsah.

Čo môžete očakávať?

  • Selected Scaleup Showcase - prezentovať sa pred najvýznamnejšími a najvplyvnejšími VC a LP so záujmom o priame investície a spoluprácu so spoločnosťami, ako je tá vaša
  • Tailored 1:1 meetings - ušetrite čas, naplňte svoj kalendár dobre vybavenými efektívnymi stretnutiami s investormi a korporáciami, ktoré môžu podporiť váš biznis v raste a globálnej expanzii
  • Main Stage, Workshops and Masterclasses - vypočujte si od svetových odborníkov o modeloch udržateľného financovania, alternatívnych formách zakladania, hodnote, ktorú môžu zakladatelia získať z LP a ďalších!
  • Endless networking opportunities - medzinárodná výstava Expo, networkingové večierky a chillout zóny v areáli

Ste členom SLOVCA? Stačí využiť kód "SLOVCA20" a získate 20% zľavu.

Registrácia možná [TU]