Dobrý deň praznivci SLOVCA,

SLOVCA Flagship event spojený s následným drobným občerstvením a ochutnávkou vín od Roberta Páleníka. Event bude pozostávať z dvoch diskusných paneloch a nasledovať bude Networing mixér do cca 21:00 hod.

Panelistov v krátkom čase postupne predstavíme.

KDE? THE SPOT, 6. poschodie (Bottova 2/A, 811 09 Bratislava)

KEDY? 22.11.2023 od 16:00

Registrácia TU

Lineup podujatia:

16:00 - 16:45 Členská schôdza (len pre členov SLOVCA)

16:45 - 17:10 Registrácia
17:10 - 17:15 Privítanie
17:15 - 18:00 ESOP včera a dnes - rozvíria zmeny zdanenia vody slovenského ESOPu?
18:00 - 18:15 Prestávka
18:15 - 19:00 Private Equity vo V4: Hľadanie nových príležitostí a prekonávanie aktuálnych výziev
19:00 - 21:00 Networking mixér

 

Spíkri:

Jaroslav Bukovina (Senior Business Analyst VAIA)

Jaroslav má bohaté skúsenosti s dizajnom a hodnotením hospodárskych politík. Tie získal počas 6tich rokov pôsobenia na Inštitúte finančnej politiky, IMF a OECD. V súčasnosti vedie tím výskumných a inovačných politík na Výskumnej a inovačnej autorite (VAIA), ktorého cieľom je zatraktívniť domáci inovačný ekosystém v oblastiach dostupnosti rizikového kapitálu, zvýšenia miery spolupráce medzi akadémiou a podnikateľmi, regulácie a zdanenia inovatívnych firiem.

Peter Varga (Founder & partner Highgate Law & Tax)

Peter je spoluzakladateľ butikovej poradenskej skupiny Highgate Group. Peter sa v rámci poradenstva venuje predovšetkým finančnej regulácií a nastavovaniu daňových a právnych štruktúr pre slovenských a zahraničných klientov, vrátane ESOP štruktúr. Peter je tiež poradcom viacerých štátnych orgánov, pričom sčasti participoval aj na novele zákona o dani z príjmov regulujúcej ESOP.

Moderátor:

Tomáš Búry (Counsel Allen & Overy)

Tomáš je advokát (Counsel) v Allen & Overy Bratislava, ktorý sa špecializuje na oblasti M&A, Joint ventures, a transakcie v oblasti PE, fondových štruktúr a VC.

Spíkri:

Boris Kostík (Director v Eterus Capita a podpredseda SLOVCA)

Boris je profesionál v oblasti investičného bankovníctva s rozsiahlymi skúsenosťami v poskytovaní strategického poradenstva podnikom a vládam v súvislosti s fúziami a akvizíciami, finančným modelovaním a oceňovaním, due diligence a vykazovaním klientov a vedením projektových prác počas celého ich životného cyklu. V súčasnosti zastáva pozíciu Director a člen predstavenstva vo Wood & Company, kde zodpovedá za M&A, finančné/poradenské služby a portfólio manažér private equity fondu zameraného na slovenské SME. Je členom dozornej rady spoločností KOSIT, HOPIN, Virtual Reality Media a Eyerim. Členom predstavenstva v Saneca Pharmaceuticals, SLOVCA a zástupca Eterus Capital.

Jiří Beneš (Managing Partner v Genesis Growth Equity Fund a prezident v CVCA)

Jiří je Managing Partner v Genesis Capital Growth so zameraním na growth investície v Českej republike, na Slovensku a v susedných stredoeurópskych krajinách.

Pred založením Genesis Growth bol Jiří partnerom spoločnosti 3TS Capital Partners, popredného investora do growth kapitálu pôsobiaceho v celom regióne CEE. Predtým pracoval pre tím Corporate Finance v PwC so zameraním na sektory TMT a tiež pokrýval akciové trhy CEE v Londýne ako akciový analytik pre Deutsche Morgan Grenfell/Deutsche Bank.

Jiří má viac ako 20-ročné skúsenosti v oblasti private equity, pôsobil ako člen predstavenstva v rade portfóliových spoločností a v súčasnosti pôsobí ako prezident a predseda predstavenstva Českej asociácie private equity a venture capital.

Matej Klenovský  (Investment Manager v Sandberg Capital)

Matej je investičným manažérom slovenského private equity fondu Sandberg Capital. Primárne vedie investíciu v slovenskej spoločnosti Titans Freelancers, v lídrovi na trhu outsourcingu IT špecialistov na Slovensku. S touto investíciou dosiahol v roku 2022 prestížne ocenenie SLOVCA PE Deal roka. Matej je tiež hrdým členom rebríčka Forbes 30 pod 30. V Sandberg Capital aktívne pôsobí v M&A tíme spoločnosti Seyfor, v ktorom participoval na akvizíciách v hodnote desiatok miliónov eur. Okrem toho je členom dozornej rady vo viacerých projektoch Sandbergu a zastáva pozíciu predsedu predstavenstva v spoločnosti Aqist. Matej má bohaté skúsenosti aj mimo oblasti private equity, keďže v minulosti úspešne reprezentoval Slovenskú republiku ako mládežnícky reprezentant vo futbale.

Moderátor:

Lukáš Baloga (Investment Analyst v Genesis Growth Equity Fund a Project Manager v SLOVCA)

Lukáš má dvojitý diplom z Ekonomickej univerzity v Bratislave a Nottingham Trent University v Nottinghame. Počas svojej kariéry prešiel viacerými pozíciami súvisiacimi s finančnými trhmi, od finančného analytika pre nadnárodnú spoločnosť až po portfólio manažéra pre slovenskú OCP. Pôsobil ako senior finančný analytik v česko-slovenskej spoločnosti zaoberajúcej sa princípmi PE&VC kde sa primárne venoval controllingu a vyhodnocovaniu potenciálnych investícii. V súčasnosti pôsobí ako Investičný analytik PE fondu Genesis Growth Equity Fund a projektový manažér v neziskovej organizácii združujúcej slovenských hráčov PE&VC.