Pozývame Vás na konferenciu Game Access, ktorá tento rok oslávi už piate výročie a bude väčšia ako kedykoľvek predtým. Konferencii sa zúčastní viac ako 1500 návštevníkov, 300 firiem, 50 prednášajúcich a 90 nezávislých štúdií, ktorých zástupcovia sa s vami chcú stretnúť.

Game Access '22 prebehne 27.-28. mája 2022 na Brnenskom výstavisku, konkrétne v hale P. Príďte sa stať súčasťou legendárnej akcie a pomôžte nám vytvoriť zatiaľ najlepší a najambicióznejší ročník Game Access vôbec.

Vytvorili sme práve pre vás- členov SLOVCA, špeciálnu edíciu lístka, Investors & Publishers, ktorý vám umožní zažiť Game Access tak ako nikdy predtým. S prístupom priamo k jednotlivým zástupcom štúdií a efektívne spracovaným programom, aby ste sa mohli sústrediť na to, čo je pre vás dôležité.

Lístky si môžete zakúpiť TU.

Ste členovia SLOVCA? Potom neváhajte využiť kupón na 10% zľavu: GA22XINVSTX10

Game Access '19 v dvoch minútach:

Poznámka ku Covid-19: Akcie tohto typu a rozsahu v súčasnej chvíli nie sú obmedzené vládnymi nariadeniami. Tento stav sa pravdepodobne nezmení, pretože sa pandemická situácia pomaly, ale určite zlepšuje. Samotná akcia bude pod dohľadom zdravotníkov a hasičov, a zavedené budú dôkladné hygienické pravidlá. Akcia bude bezpečná pre všetkých.