Pozývame Vás 14-15.9.2021 na inovačno-technologický veľtrh SlovakiaTech, na ktorom je SLOVCA oficiálnym partnerom. Na stagei Capital meets Ideas sa budete môcť zúčastniť dvoch diskusných panelov zameraných na Inovácie a early stage podpory projektov, ako aj Venture capital a late stage investícii na Slovensku.  

O SlovakiaTechu:

Medzinárodná odborná konferencia a inovačno-technologický veľtrh firiem, ktorého cieľom je stretnutie slovenských a zahraničných odborníkov v oblasti inovácií, priemyslu a priemyselných technológií, energetiky, dopravy a logistiky, v oblasti životného prostredia a vzdelávania, ako aj prezentácia vedeckého a inovačného potenciálu slovenských technologických firiem.

Panely:

1. Inovácie a early stage podpora projektov na Slovensku (15.9.2021 o 9:00)

Panelisti: Adam Brocka (Partner inovačnej agentúry @ Kiuub) a Tomáš Pavlík ( Riaditeľ @ Regionálne centrum Košice pre EIT RawMaterials).

Moderátor: Andrej Petrus (Investment manager @ ZAKA Ventures)

Hlavné témy diskusie: Potreby inovácii v oblasti nových projektov, ako aj inovácii v korporátnom aj verejnom sektore. Panel sa bližšie zameria na súčasné grantové možnosti pre inovatívne projekty a akú rolu v inováciách zohrávajú univerzity.

2. Venture capital a late stage investície na Slovensku (15.9.2021 o 11:00)

Panelisti: Vit Hanuš ( Partner @ Zero Gravity Capital), Jakub Krajčovič (Investičný manažér @ Sandberg Capital) a Andrej Petrus (Investičný manažér @ ZAKA Ventures).

Moderátor: Lukáš Baloga (Project Manager @ SLOVCA a Portfolio Manager @ Wealth Effect Management)

Hlavné témy diskusie: Veľkosti dealflow na Slovensku, investičnej aktivite a rozdieloch v early stage a late stage fundingu pre VC, ako aj private equity fundingu a príležitostiach na trhu.

Celý program nájdete TU.

Registráciu nájdete TU.