Registrujte sa TU!

Pozývame Vás na SLOVCA podujatie s názvom Venture Capital a Inovácie na Slovensku -  podvečernú konferenciu zameranú na odborné témy a networking, a to dňa 22. 10. 2019 (utorok) v bratislavskom IMPACT HUBe, Hviezdoslavovo nám. 20, v čase od 17.00 do 21.00 hod. V rámci pracovnej časti sa budú konať dve panelové diskusie, a to:

1. Ako vyjednávať s investorom?

2. Inovácie a lokálny venture capital ekosystém. Kam sme sa pohli?

Hlavnou témou prvého panelu bude termsheet, ktorý sme nedávno vypublikovali ako všeobecný nástroj aj na vyjednávanie s investorom (viac TU). Moderátorom panelu bude predseda Legal & Tax Committee (LTC) Martin Magál. Hosťami panelu budú Šimon Šicko a Michal Jablonka.

Druhý diskusný panel (v anglickom jazyku) bude zameraný na tému inovácií a lokálneho venture capital ekosystému s otázkou kam sme sa pohli a kam smerujeme. Panel bude moderovať projektový Manažér SLOVCA Andrej Petrus a bude sa rozprávať s panelistami Petrom Kolesárom (Partner CIVITTA), Christianom Mandlom (Partner Neulogy Ventures) a Michalom Nešporom (Partner Crowdberry).

Celý program:

17.00 – 17.20        Registrácia a úvodný networking

17.20 – 17.30        Privítanie a vystúpenie CVI Dom Maklerski

17.30 – 18.15        Panel č. 1: Ako vyjednávať s investorom?

18.15 – 19.00        Panel č. 2: Inovácie a lokálny venture capital ekosystém. Kam sme sa pohli?

19.00 – 21.00        Networking mixer

Po skončení pracovnej časti bude nasledovať networking mixer, počas ktorého sa môžete stretnúť, zoznámiť a porozprávať s významnými hráčmi VC ale aj PE v rámci Slovenska, Česka, Poľska, ako aj inými zaujímavými hosťami, ktorí sú súčasťou ekosystému v CEE regióne.

Počas celého eventu sa bude podávať vynikajúce víno od someliéra, ako aj niečo dobré pod zub. Káva, čaj, pivo a nealko je samozrejmosťou.

Členovia majú vstup pre tri osoby bezplatný, nečlenovia symbolických 9,90 EUR/osoba.

Registrovať sa môžete na linku nižšie

https://tickpo.zoznam.sk/detail/slovca-ako-vyjednavat-s-investorom-a-quo-vadis-lokalny-vc-ekosystem-6719

Tešíme sa na príjemný večer.

SLOVCA

Zdroj: https://tickpo.zoznam.sk/detail/slovca-ako-vyjednavat-s-investorom-a-quo-vadis-lokalny-vc-ekosystem-6719