V dňoch 8.-10. októbra 2019 sa bude v košickom Kultúrparku konať medzinárodná odborná konferencia a prezentačný veľtrh firiem so zameraním na vedu, výskum a inovácie v priemysle a priemyselných technológiách, energetike, logistike a v oblasti životného prostredia.

V rámci konferencie bude prezident SLOVCA Ján Kutan moderovať dňa 10.10.2019 v čase od 14.40 - 16.30 hod. na TECH STAGE panelovú diskusiu s názvom "InnoFunding: Mám nápad a čo s ním?". Panelovej diskusie sa zúčastnia:

Peter Dittrich – SIH (podpredseda)

Michaella Kollárová – UPVII (GR sekcie riadenia a investícií)

Peter Breyl – T-Systems Slovakia

Peter Falis – DANUBE Capital Advisors (partner)

Mário Virčík – IPM LLP

Viac o panelistoch sa dočítate TU 

Predstavenie panelu: Bez peňazí to v podnikaní ide veľmi ťažko a pomaly. Mnohí z nás štartujú nové aktivity respektíve chcú rozbehnúť perspektívne projekty. Odkiaľ sa dnes dajú získať financie pre štart a rastovú fázu? Ako to vlastne funguje? V rámci panelu sa pobavíme s manažérmi tradičných a aj nových finančných nástrojov dostupných aj na Slovenskom trhu.

Cieľom panelu je pritiahnuť diskutujúcich z viacerých oblastí, prezentovať aktuálne možnosti pre financovanie podnikania, prediskutovať proces pre fundraising, kto je ideálny žiadateľ a ako má vyzerať prezentácia zámeru, predstaviť inovatívne spôsoby získavania kapitálu na štart a rozvoj podnikania, poukázať na ťažkosti a problémy pri získavaní financií, rozprúdiť diskusiu a na záver získať odporučenie/dobré rady pre podnikateľov, zodpovedať otázky publika

Príďte sa pozrieť a aktívne sa aj zapojiť do diskusie. Tešíme sa na stretnutie.

SLOVCA

Zdroj: https://slovakiatech.sk/