Cieľ:
Identifikovať a oceniť inovatívne podnikateľské nápady mladých ľudía prispieť k ich premene na úspešné podnikanie
Výhra:
Víťaz má možnosť získať start-up balík v hodnote 33 000 € pre podnikateľský nápad, vďaka ktorému bude na trh uvedený nový produkt alebo služba
Podmienky:
Fyzická osoba – podnikateľ aj nepodnikateľ, ktorého vek je viac ako 18 a menej ako 35 rokov

Prihlásiť sa môže účastník s akýmkoľvek podnikateľským nápadom, ktorý do konca roka 2012 nebol v navrhovanej podobe uvedený na trh.

Ocenenia v roku 2013

V roku 2013 budú udelené nasledovné ocenenia:

  • ocenenie Podnikateľský nápad roka 2013
  • ocenenie primátora Bratislavy pre Podnikateľský nápad roka 2013 z Bratislavy
  • ocenenie Slovenskej asociácie rozvojového kapitálu pre Podnikateľský nápad roka 2013 pre investora
  • ocenenie verejnosti pre Podnikateľský nápad roka 2013 s najväčším potenciálom 

Nositeľ ocenenia "Podnikateľský nápad roka 2013" má možnosť získať start-up balík v hodnote 33 000 €, ktorý zahŕňa:

  • 3 000 € na realizáciu nápadu
  • návrh reklamnej kampane od Agentúry roka 2012 Wiktor Leo Burnett
  • biznis poradenstvo od spoločnosti Deloitte
  • právne poradenstvo od kancelárie Maple&Fish
  • poradenstvo v oblasti  SEO a on-line marketingu od agentúry VISIBILITY
  • mediálny priestor a publicitu od partnerských médií
  • možnosť rokovať s investormi

Dôležité termíny

Vyhlásenie
28. 05. 2013
Uzávierka prihlášok
31. 07. 2013
Vyhlásenie výsledkov v hoteli Carlton v Bratislave
02. 10. 2013

Prihlášku a ďalšie informácie nájdete na www.podnikatelskynapadroka.sk

O Podnikateľskom nápade roka

Podnikateľský nápad roka je najväčšou podnikateľskou súťažou na Slovensku. Jej cieľom je motivovať mladých ľudí k rozvoju a realizácii ich podnikateľských nápadov. Držitelia ocenení majú možnosť spolupracovať s lídrami súčasného biznisu na premene svojich nápadov na úspešné podnikanie.

V roku 2013 sa koná druhý ročník Podnikateľského nápadu roka a zároveň sa súťaž spája so súťažouVyhrajte investora. Ocenenia Podnikateľský nápad roka 2013 budú vyhlásené na rovnakom podujatí ako ocenenia pre najdynamickejšie rastúce firmy - Diamanty slovenského biznisu. Vychádzajúce podnikateľské hviezdy sa tak budú môcť stretnúť s majiteľmi firiem, ktoré zažívajú v súčasnosti najväčší rozmach.

Vyhlasovatelia Podnikateľského nápadu roka 2013 sú Združenie mladých podnikateľov Slovenska (ZMPS)  a inšpiratívny magazín PROFIT. Partneri sú Wiktor Leo Burnett, Deloitte, Microsoft a Hlavné mesto SR Bratislava. Podnikateľský nápad roka 2013 podporujú 1st CLASS AGENCY, MAPLE & FISH, Telefónica O2, Slovenská asociácia rozvojového kapitálu (SLOVCA), Slovenský rastový kapitálový fond, VISIBILITY, The Spot, Etarget. Podnikateľský nápad roka 2013 sa koná pod záštitou Ministerstva financií SR.

Združenie mladých podnikateľov Slovenska (ZMPS)

Združenie mladých podnikateľov Slovenska bolo založené v roku 2010 ako organizácia združujúca slovenských podnikateľov do 40 rokov. Víziou združenia je stať sa hlasom mladých podnikateľov a podnikateliek, ktorý bude obhajovať ich záujmy v inštitúciách formujúcich podnikateľské prostredie v SR a vytvárať mosty medzi úspešnými podnikateľmi dneška a zajtrajška. Medzi hlavné aktivity ZMPS patrí  propagácia podnikania, pomoc pri realizácii a financovaní inovatívnych podnikateľských nápadov, networking a mentoring mladých podnikateľov a pomoc pri expanzii na zahraničné trhy.

Zdroj: http://podnikatelskynapadroka.sk/clanok/9876935411/start-up-balik-v-hodnote-33-000-%E2%82%AC-na-rozbeh-podnikania-mladych.html